Privatlivspolitik ang. leadformular for Risskov Tandklinik

Risskov Tandklinik er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv. Denne politik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine personoplysninger.

Indsamling og brug af personoplysninger

Når du udfylder en formular i vores Facebook-annoncer for at blive ringet op eller downloade vores e-bog, indsamler vi dit navn, e-mailadresse og telefonnummer.

Vi bruger disse oplysninger til at kontakte dig og sende dig den ønskede e-bog. Vi vil også sende dig yderligere oplysninger om vores tandlægeklinik og vores ydelser, hvis du har givet dit samtykke til det.

Vi bruger Zapier til at automatisere processen med at sende dig e-bogen og informere os om at du gerne vil kontaktes. Zapier forbinder formularen på Facebook med vores e-mailsystem og sender en automatiseret e-mail til både dig og os med detaljerne om dine ønsker.

Beskyttelse af personoplysninger

Vi vil aldrig dele dine personoplysninger med tredjeparter uden dit udtrykkelige samtykke, medmindre det er nødvendigt for at overholde lovkrav.

Vi bruger passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, tab, ændring eller offentliggørelse.

Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om en kopi af de personoplysninger, vi har om dig, og til at bede om, at eventuelle unøjagtigheder i dine oplysninger bliver rettet. Du har også ret til at bede om, at dine oplysninger bliver slettet eller begrænset, hvis du mener, at vi ikke længere har brug for dem.

Hvis du har spørgsmål om vores privatlivspolitik eller ønsker at udøve dine rettigheder i henhold til GDPR-lovgivningen, kan du kontakte os via vores kontaktoplysninger nedenfor.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores privatlivspolitik eller vores håndtering af dine personoplysninger, bedes du kontakte os:

Risskov Tandklinik Adresse: Dybbølvej 25, 8240 Risskov.
Telefonnummer: 86 17 83 22
E-mail: klinik@risskovtand.dk (sikker mail)

Vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål og løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt.

Scroll to Top
Åbningstider i julen

23/12: 08:00-13.00
27/12: 08:00-13.00
28/12: 08:00-13.00
29/12: 08:00-13.00
30/12: 08:00-13.00