VELKOMMEN TIL RISSKOV TANDKLINIK

En moderne dynamisk klinik, hvor kvalitet og optimal patientbehandling er en selvfølge
Klinikken er centralt beliggende i Risskov i det nordlige Aarhus. Vores rutinerede team på fire tandlæger, tre tandplejere og seks klinikassistenter står dagligt klar til at tage imod dig. Derudover har vi fast tilknyttet tandlæger med særlig ekspertviden og erfaring inden for rodbehandling og bidfunktion, samt specialtandlæger i tandregulering og tand- mund- og kæbekirurgi.

Vi har stor erfaring og fokus på kvalitet, æstetik og service. Vi udfører alle former for tandbehandling på klinikken: lige fra regelmæssige eftersyn til parodontosebehandlinger, kosmetisk tandpleje, kroner, broer, fjernelse af visdomstænder, anden kirurgi og implantatbehandlinger. Vi tilbyder desuden tandregulering – både konventionel og med usynlige skinner.  Vi varetager med andre ord alle behov for tandfaglige ydelser.

Vi har særlig fokus på at give vores patienter en tryg og god oplevelse i stolen. Vi har stor erfaring med tandlægeskræk og tager os tid til at skabe den ro og tryghed, der er nødvendig i den sammenhæng. Vores behandlinger tilbydes 100% smertefri.

Vi sætter en ære i at tilbyde højt specialiseret behandling med de bedste og mest veldokumenterede materialer til en fair pris!

Klinikken er åben for nye patienter. Kom og besøg os og få en snak om dine muligheder.

HISTORIE

Moderne klinik med 70 års historie
Risskov Tandklinik holder til i Risskov i en funkisvilla fra 1934. Der har været tandlægepraksis i huset siden 1948. Klinikken er velkonsolideret i området og har gennem årene opbygget en stor skare af glade og tilfredse patienter.

Klinikken er ejet af tandlægerne Jesper Guldbrand Nielsen og Christian Borgkvist Bloch, som begge er er uddannet fra Aarhus Universitet i henholdsvis 2002 og 2006.

Klinikhuset har de seneste år gennemgået en større modernisering og udvidelse. I den forbindelse er klinikken energirenoveret og har en grøn profil med varmegenvinding, solceller og vandbesparende enheder. Vores lokaler fremstår lyse, venlige og tidssvarende. Vi har alt i moderne udstyr, så vi kan sikre vore patienter størst mulig sikkerhed og kvalitet i behandlingerne.

Vi er den lokale tandlæge i Risskov. Vi er samtidig henvisningspraksis for særligt vanskelige behandlinger. Vi har et stort team af dygtige, erfarne og veluddannede tandlæger, specialtandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Vi kan tilbyde alle slags behandlinger i huset – noget, vores patienter sætter stor pris på.

VELKOMMEN!

MÅLSÆTNING OG KOMPETENCER

Vores mål er, at gavne dig med vores faglighed
Hver dag bestræber vi os på at gøre det bedste for vores patienter. Sunde tænder har stor betydning for en god livskvalitet og vi ønsker med vores faglighed at bidrage til, at du kan bevare din egne tænder sunde og funktionsdygtige hele livet.

Ud over et højt fagligt niveau, god service og fokus på patienternes behov er klinikken kendetegnet ved en venlig og afslappet atmosfære.
Derfor er vores mål at give dig:

 

Høj faglig kvalitet

 • Vi er dygtige, veluddannede og erfarne behandlere
 • Vi benytter moderne behandlingsprincipper og udstyr baseret på videnskabeligt grundlag og kliniske undersøgelser
 • Vi deltager løbende i efteruddannelser, så vi altid kan tilbyde vores patienter den bedst mulige behandling og service
 • Vi tilbyder specialistbehandlinger af specialtandlæger i tandregulering og tand- mund- og kæbekirurgi
 • Vores henvisningstandlæger tager over, når der er brug for specielle erfaringer og kompetencer.

 

God service

 • Vi er imødekommende og lyttende
 • Vi bestræber os på at tilbyde kort ventetid
 • Vi tilbyder akuttid samme dag

 

Patienten i centrum

 • Vi tilbyder trygge og tillidsvækkende rammer
 • Vi har tid, empati og nærvær
 • Vi tilbyder fagligt forsvarlige behandlinger tilpasset patientens ønsker og behov
 • Vi tilbyder individuel målrettet forebyggelse af tandsygdomme
 • Vi har stor erfaring med tandlægeskræk og tilbyder 100% smertefri tandbehandling

 

BEHANDLINGER