Om os

VELKOMMEN TIL RISSKOV TANDKLINIK

En moderne dynamisk klinik, hvor kvalitet og optimal patientbehandling er en selvfølge
Klinikken er centralt beliggende i Risskov i det nordlige Aarhus. Vores rutinerede team på fem tandlæger, fire tandplejere, seks klinikassistenter samt to receptionister står dagligt klar til at tage imod dig. Derudover har vi fast tilknyttet tandlæger med særlig ekspertviden og erfaring inden for rodbehandling og bidfunktion, samt specialtandlæger i tandregulering og tand- mund- og kæbekirurgi.

Vi har stor erfaring og fokus på kvalitet, æstetik og service. Vi udfører alle former for tandbehandling på klinikken: lige fra regelmæssige eftersyn til parodontosebehandlinger, kosmetisk tandpleje, kroner, broer, fjernelse af visdomstænder, anden kirurgi og implantatbehandlinger. Vi tilbyder desuden tandregulering – både konventionel og med usynlige skinner. Vi varetager med andre ord alle behov for tandfaglige ydelser.

Vi har særlig fokus på at give vores patienter en tryg og god oplevelse i stolen. Vi har stor erfaring med tandlægeskræk og tager os tid til at skabe den ro og tryghed, der er nødvendig i den sammenhæng. Vores behandlinger tilbydes 100% smertefri.

Vi sætter en ære i at tilbyde højt specialiseret behandling med de bedste og mest veldokumenterede materialer til en fair pris!

Klinikken er åben for nye patienter. Kom og besøg os, og få en snak om dine muligheder.

HISTORIE

Moderne klinik med 70 års historie
Risskov Tandklinik holder til i Risskov i en funkisvilla fra 1934. Der har været tandlægepraksis i huset siden 1948. Klinikken er velkonsolideret i området og har gennem årene opbygget en stor skare af glade og tilfredse patienter.

Klinikken er ejet af tandlægerne Jesper Guldbrand Nielsen og Christian Borgkvist Bloch, som begge er er uddannet fra Aarhus Universitet i henholdsvis 2002 og 2006.

Klinikhuset har de seneste år gennemgået en større modernisering og udvidelse. I den forbindelse er klinikken energirenoveret og har en grøn profil med varmegenvinding, solceller og vandbesparende enheder. Vores lokaler fremstår lyse, venlige og tidssvarende. Vi har alt i moderne udstyr, så vi kan sikre vore patienter størst mulig sikkerhed og kvalitet i behandlingerne.

Vi er den lokale tandlæge i Risskov. Vi er samtidig henvisningspraksis for særligt vanskelige behandlinger. Vi har et stort team af dygtige, erfarne og veluddannede tandlæger, specialtandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Vi kan tilbyde alle slags behandlinger i huset – noget, vores patienter sætter stor pris på.

VELKOMMEN!

MÅLSÆTNING OG KOMPETENCER

Vores mål er, at gavne dig med vores faglighed
Hver dag bestræber vi os på at gøre det bedste for vores patienter. Sunde tænder har stor betydning for en god livskvalitet og vi ønsker med vores faglighed at bidrage til, at du kan bevare din egne tænder sunde og funktionsdygtige hele livet.

Ud over et højt fagligt niveau, god service og fokus på patienternes behov er klinikken kendetegnet ved en venlig og afslappet atmosfære.
Derfor er vores mål at give dig:

Høj faglig kvalitet

God service

Patienten i centrum

Behandlinger

Behandling
Caries
Årsagen til caries (huller i tænderne) er bakteriebelægning på tænderne, som danner syre og ætser hul i tandens emalje.
Læs mere
Behandling
PARODONTOSE
Parodontose, også kaldet parodontitis, opstår, hvis tandkødet igennem en længere periode har været udsat for bakterier.
Læs mere
Behandling
TANDREGULERING
Klinikken tilbyder alle typer af tandregulering. Herunder fast apparatur (bøjler) og “usynlige” skinner som fx Invisalign.
Læs mere
Behandling
RODBEHANDLING
En rodbehandling foretages for at fjerne eller forebygge infektion af en tand og dermed forsøge, at bevare tanden.
Læs mere
Scroll to Top
Åbningstider i julen

23/12: 08:00-13.00
27/12: 08:00-13.00
28/12: 08:00-13.00
29/12: 08:00-13.00
30/12: 08:00-13.00