Implantater


Behandling
IMPLANTATER

Eksperter i implantatbehandling
Vi har meget høj succesrate i vores behandlinger, og vi formår at levere implantat-behandlinger af høj kvalitet til en rimelig pris.

Mistede eller ødelagte tænder kan i de fleste tilfælde erstattes med tandimplantater, som sættes fast i kæbeknoglen og ser ud og fungerer som naturlige tænder.

Tandimplantater kan være et alternativ til en bro eller en protese og det vil for mange være en løsning, der er med til at forbedre livskvaliteten. Implantatet fungerer som en kunstig rod, og den manglende tand bygges op oven på implantatet. Hvis der mangler flere tænder, er det ikke altid nødvendigt at indsætte et implantat til hver tand. Det kan være muligt at bygge broer mellem de forskellige tandimplantater, afhængigt af knogleforhold og tyggefunktion.

Klinikken har opbygget en særlig ekspertviden og mange års erfaring i implantatbehandlinger og anvender kun de bedste og mest veldokumenterede materialer og udstyr.

Har du mistet én eller flere tænder eller vil du vide mere, så bestil en tid på klinikken på tlf. 86 17 83 22, så kan vi sammen undersøge dine muligheder for tandimplantater.

Bestil din tid i dag, vi står klar til at hjælpe dig

Behandlinger

Behandling
Caries
Årsagen til caries (huller i tænderne) er bakteriebelægning på tænderne, som danner syre og ætser hul i tandens emalje.
Læs mere
Behandling
PARODONTOSE
Parodontose, også kaldet parodontitis, opstår, hvis tandkødet igennem en længere periode har været udsat for bakterier.
Læs mere
Behandling
TANDREGULERING
Klinikken tilbyder alle typer af tandregulering. Herunder fast apparatur (bøjler) og “usynlige” skinner som fx Invisalign.
Læs mere
Behandling
RODBEHANDLING
En rodbehandling foretages for at fjerne eller forebygge infektion af en tand og dermed forsøge, at bevare tanden.
Læs mere
Scroll to Top
Åbningstider i julen

23/12: 08:00-13.00
27/12: 08:00-13.00
28/12: 08:00-13.00
29/12: 08:00-13.00
30/12: 08:00-13.00