Facader

Behandling

TANDFACADER

Porcelænsfacader er en effektiv måde at forbedre dit smil på, da en facade retter forskellige udseendemæssige problemer med dine tænder.

Hvornår er en porcelænsfacade den rigtige løsning?

Porcelænsfacader kan være en ideel løsning for mange forskellige æstetiske tandproblemer. Hvis dit tandsæt er præget af gamle fyldninger, misfarvninger, eller hvis dine tænder er slidte eller skævt placerede, kan porcelænsfacader forbedre udseendet af dit smil betydeligt.

Det er dog vigtigt at huske, at når der fjernes noget af den naturlige tand for at placere facader, er det en permanent løsning. Det fjernede tand kan ikke genskabes på anden vis.

Hvad Inkluderer Behandlingen med Porcelænsfacader?

Porcelænsfacader er tynde ‘porcelænsskaller’, der er speciellaves til at passe over forsiden af dine tænder. De er designet til at efterligne udseendet af din naturlige tand, samtidig med at de tilbyder styrke og er modstandsdygtige mod misfarvning. Facaderne kan forbedre formen, farven og placeringen af dine tænder, hvilket resulterer i et mere harmonisk og ensartet smil.

Holdbarhed og pleje af porcelænsfacader

Porcelænsfacader er kendt for deres holdbarhed og skal typisk først erstattes efter 10-15 år, afhængigt af hvordan de vedligeholdes. Det er vigtigt at behandle dem med forsigtighed; undgå at bide i hårde fødevarer som gulerødder, og brug en bidskinne om natten, især hvis du skærer tænder.

Til daglig vedligeholdelse bør du børste dine tænder og bruge tandtråd. Denne daglige pleje er afgørende for at forlænge levetiden af dine facader.

Fordelene ved en porcelænsfacade

Udover at forbedre det æstetiske udseende af dit smil, kan porcelænsfacader også beskytte overfladen af skadede tænder og i nogle tilfælde eliminere behovet for mere omfattende behandlinger. De er også kendt for deres evne til at skabe et naturligt og strålende smil med minimal fjernelse af sund tandsubstans sammenlignet med kronebehandlinger.

Vil du vide mere om en facade?

Kontakt os i dag på 86 17 83 22 for at høre mere om porcelænsfacader og for at booke en konsultation.

Tandfacader giver et mere ensartet og strålende smil

Kontakt Risskov Tandklinik i dag for at høre mere om mulighederne ved en tandfacade,
for spørgsmål om priser og forløb.

Ofte stillede spørgsmål om porcelænsfacader

En porcelænsfacade er en tynd skaller af porcelæn, der er specielt lavet til at dække forsiden af dine tænder. De er designet til at forbedre udseendet af dine tænder ved at korrigere farve, form og placering.

Porcelænsfacader er ideelle hvis du har tænder der er misfarvede, slidte, skæve, eller har gamle fyldninger. Det er en god løsning for at opnå et mere ensartet og æstetisk smil.

Ja, det er sikkert. Proceduren indebærer en minimal fjernelse af tandens overflade for at lave plads til facaden. Men husk, at denne proces er permanent, da den fjernede del af tanden ikke kan genskabes.

Porcelænsfacader kan holde mellem 10-15 år, afhængigt af hvordan de plejes. En god mundhygiejne og regelmæssige tandlægebesøg er afgørende for at forlænge deres levetid.

Vedligeholdelse af porcelænsfacader omfatter regelmæssig børstning og brug af tandtråd. Det er også vigtigt at undgå at bide i hårde genstande og eventuelt bruge en bidskinne, hvis du skærer tænder om natten.

Behandlinger

Tandlæge i Risskov
Behandling
Caries

Årsagen til caries (huller i tænderne) er bakteriebelægning på tænderne, som danner syre og ætser hul i tandens emalje.

Læs mere
Risskov Tandklinik nær Århus
Behandling
PARODONTOSE
Parodontose, også kaldet parodontitis, opstår, hvis tandkødet igennem en længere periode har været udsat for bakterier.
Læs mere
Tandbehandling i Risskov nær Århus
Behandling
TANDREGULERING
Klinikken tilbyder alle typer af tandregulering. Herunder fast apparatur (bøjler) og “usynlige” skinner som fx Invisalign.
Læs mere
Dygtige tandlæger i Risskov, Århus
Behandling
RODBEHANDLING
En rodbehandling foretages for at fjerne eller forebygge infektion af en tand og dermed forsøge, at bevare tanden.
Læs mere
Scroll to Top
Åbningstider i julen

23/12: 08:00-13.00
27/12: 08:00-13.00
28/12: 08:00-13.00
29/12: 08:00-13.00
30/12: 08:00-13.00