Tandregulering


Behandling
TANDREGULERING

Specialist i tandregulering
Klinikken tilbyder alle typer af tandregulering. Herunder fast apparatur (bøjler) og “usynlige” skinner som fx Invisalign.

Tænder kan flyttes gennem hele livet. Der er således ingen øvre aldersgrænse for at starte en tandregulering.  Årsagerne til tandregulering er mange, men fælles for de fleste er ønsket om en pænere tandstilling. Men selvom flot æstetik og et smukt smil er vigtige behandlingsmål, bør en tandregulering også altid bevare eller forbedre sammenbiddet. Herved sikres resultatet også på lang sigt. Kvalitet tager tid – og det er derfor sjældent, at et godt resultat kan opnås på få måneder.

Tandregulering (ortodonti) er et af to specialer inden for tandlægefaget i Danmark. Behandlingen bør derfor kun udføres af specialtandlæger, der har taget den 3-årige videreuddannelse.

Behandlingen på klinikken bliver udført af specialtandlæge Johan Corydon Knudsen.

Prisen for en konsultation inkl. grundig gennemgang og behandlingsplan: kr. 950,-

Læs mere: http://johancorydonknudsen.dk

Klinikken modtager henvisninger til tandregulering.

Drømmer du om et smukkere smil og bedre sammenbid?

Kontakt Risskov Tandklinik for en professionel konsultation om tandregulering.
Vores specialtandlæge Johan Corydon Knudsen er ekspert i at skabe æstetiske og langtidsholdbare resultater med både faste apparaturer og Invisalign-skinner.

Ofte stillede spørgsmål om tandregulering

Vi tilbyder alle former for tandregulering, herunder traditionelle faste apparaturer (bøjler) og de mere diskrete “usynlige” skinner som fx Invisalign.

Nej, der er ingen øvre aldersgrænse for at starte en tandregulering. Tænder kan flyttes gennem hele livet, og vi tilbyder skræddersyede løsninger for patienter i alle aldre.

Mange vælger tandregulering for at opnå en pænere tandstilling og et smukkere smil. Men udover æstetik, er det også vigtigt at bevare eller forbedre sammenbiddet, hvilket er et afgørende element for det langsigtede resultat.

Behandlingen udføres af vores specialtandlæge Johan Corydon Knudsen, der har omfattende erfaring og specialuddannelse inden for ortodonti.

Prisen for en indledende konsultation, inklusive en grundig gennemgang og udarbejdelse af en behandlingsplan, er kr. 750,-.

Ja, vi modtager henvisninger til tandregulering. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information og for at booke en tid.

For mere detaljeret information om vores tandreguleringsmuligheder og for at se vores tidligere arbejde, besøg Johan Corydon Knudsens hjemmeside.

Behandlinger

Tandlæge i Risskov
Behandling
Caries

Årsagen til caries (huller i tænderne) er bakteriebelægning på tænderne, som danner syre og ætser hul i tandens emalje.

Læs mere
Risskov Tandklinik nær Århus
Behandling
PARODONTOSE
Parodontose, også kaldet parodontitis, opstår, hvis tandkødet igennem en længere periode har været udsat for bakterier.
Læs mere
Tandbehandling i Risskov nær Århus
Behandling
TANDREGULERING
Klinikken tilbyder alle typer af tandregulering. Herunder fast apparatur (bøjler) og “usynlige” skinner som fx Invisalign.
Læs mere
Dygtige tandlæger i Risskov, Århus
Behandling
RODBEHANDLING
En rodbehandling foretages for at fjerne eller forebygge infektion af en tand og dermed forsøge, at bevare tanden.
Læs mere
Scroll to Top
Åbningstider i julen

23/12: 08:00-13.00
27/12: 08:00-13.00
28/12: 08:00-13.00
29/12: 08:00-13.00
30/12: 08:00-13.00