Kirurgi

Behandling

Kirurgiske behandlinger

På Risskov Tandklinik i Århus tilbyder vi et bredt spektrum af tand-, mund- og kæbekirurgi. Vores team, herunder specialtandlæge Nicolai Paaske, er dedikeret til at give dig den bedste behandling.

Fjernelse af visdomstænder

Visdomstanden ligger ofte svært tilgængeligt i kæben, og det kan derfor være nødvendigt at operere den ud. Tit er der tale om en mindre operation afhængigt af, hvor dybt tanden ligger i kæben. Nogle gange kan tanden ligge tæt op ad nogle store kæbenerver, og her bør der anvendes en særlig operationsteknik, så nerven ikke belastes unødvendigt under fjernelse af tanden.

Rodspidsfjernelse – en løsning til at redde din tand

Hvis der opstår betændelse i en rodbehandlet tand, og man fortsat ønsker at bevare tanden, kan en såkaldt rodspidsamputation være en mulighed. Behandlingen gennemføres som en operation, hvor man åbner op til tandens rodspids, fjerner betændelsen og laver en fyldning i roden fra rodspidsen.

Knoglegenopbygning

I nogle tilfælde kan man genopbygge den eventuelt manglende knogle, der er nødvendig for at gennemføre en behandling med implantater. Det betyder, at man har mulighed for at få rekonstruere kæben, så den bliver klar til et implantat. Når knogleopbygningen er foretaget, skal knoglen have tid til at hele op og blive stærk nok til at kunne tage mod et implantat.

Sinusløft

Hvis kæbehulen (sinus) er meget stor, kan det være nødvendigt at løfte bunden en smule for at få plads til fx et implantat. Et sådant løft af kæbehulen (sinusløft) kan sommetider foretages samtidigt med, at implantatet indsættes.

Gendannelse af tandkødsniveau og fjernelse af hævelser

På klinikken har vi stor erfaring med operation af det bløde væv i munden. Det kan fx være gendannelse af tandkødsniveauet, hvis det har trukket sig tilbage som følge af tandkødsbetændelse og parodontose. Vi fjerner også generende læbe- og tungebånd, og vi kan gøre slimhinden klar til fremstilling af en protese. Desuden kan vi fjerne forskelige hævelser og mindre knuder som vi sender til vævsundersøgelse.

Kontakt os for en konsultation eller hvis du har spørgsmål

Hvis du oplever tandproblemer, der kan kræve kirurgisk indgriben, er vi her for at hjælpe. Vores tandlæger er højtuddannede inden for forskellige former for tandkirurgi, og på klinikken har vi specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi Nicolai Paaske.

Ring til os på 86 17 83 22 hvis du har spørgsmål til et kirurgisk indgreb, som du skal have foretaget

Kontakt os i dag for en konsultation eller hvis du har spørgsmål til et indgreb.

Kontakt Risskov Tandklinik i dag for at bestille en konsultation. Vores team af tandlæger og tandplejere står klar til at guide dig gennem processen og besvare alle dine spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål om kirurgiske behandlinger hos Risskov Tandklinik

Vores kirurgiske indgreb udføres af et team af højtuddannede tandlæger, inklusiv specialtandlæge Nicolai Paaske. Han har specifik ekspertise inden for tand-, mund- og kæbekirurgi.

Vi tilbyder et bredt spektrum af kirurgiske behandlinger, herunder fjernelse af visdomstænder, rodspidsfjernelse, indsættelse af implantater, sinusløft, knoglegenopbygning, samt operationer af blødt væv såsom gendannelse af tandkødsniveau og fjernelse af hævelser.

Sikkerhed og patientkomfort er vores højeste prioritet. Vi anvender avancerede teknikker og udstyr for at sikre sikre, effektive og så smertefrie indgreb som muligt. Vi tilbyder også rådgivning og støtte gennem hele forløbet, fra før-operation til efterbehandling.

Helingsperioden varierer afhængigt af typen og omfanget af det kirurgiske indgreb. Under din konsultation vil vi give dig en detaljeret forklaring af, hvad du kan forvente, samt individuelle vejledninger til at fremme en hurtig og problemfri heling.

Du kan bestille en konsultation ved at ringe til os på 86 17 83 22. Under konsultationen vil vi gennemgå dine behov, diskutere de forskellige behandlingsmuligheder og udarbejde en skræddersyet behandlingsplan.

Behandlinger

Tandlæge i Risskov
Behandling
Caries

Årsagen til caries (huller i tænderne) er bakteriebelægning på tænderne, som danner syre og ætser hul i tandens emalje.

Læs mere
Risskov Tandklinik nær Århus
Behandling
PARODONTOSE
Parodontose, også kaldet parodontitis, opstår, hvis tandkødet igennem en længere periode har været udsat for bakterier.
Læs mere
Tandbehandling i Risskov nær Århus
Behandling
TANDREGULERING
Klinikken tilbyder alle typer af tandregulering. Herunder fast apparatur (bøjler) og “usynlige” skinner som fx Invisalign.
Læs mere
Dygtige tandlæger i Risskov, Århus
Behandling
RODBEHANDLING
En rodbehandling foretages for at fjerne eller forebygge infektion af en tand og dermed forsøge, at bevare tanden.
Læs mere
Scroll to Top
Åbningstider i julen

23/12: 08:00-13.00
27/12: 08:00-13.00
28/12: 08:00-13.00
29/12: 08:00-13.00
30/12: 08:00-13.00