Gradvis øget aktivitet i privat praksis:

 

De nyeste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen betyder, at klinikken nu igen er åben for alle behandlinger (med ganske få undtagelser).

Genåbningen foregår gradvist i den kommende tid og sker under ekstra skærpede krav til vores – i forvejen høje – hygiejneniveau

Vi overholder naturligvis alle krav til punkt og prikke. Alt er dog ikke som tidligere. Bl.a. er vores åbningstider og bemanding stadig indskrænket. Der er større afstand mellem stolene i venteværelset , hvor du heller ikke vil finde aviser og ugeblade. Desuden vil du måske se os i forskellige og anderledes ”outfits” end normalt.

Alt sammen for at du trygt og risikofrit kan komme på klinikken.

 

Trods stort forbrug af værnemidler og prisernes himmelflugt, har vi valgt IKKE at påføre vores patienter ekstra COVID / hygiejnegebyr!

 

Som patient minder vi dig om at overholde de gængse retningslinjer:

  • Mød ikke for tidligt op til din aftale
  • Mød kun op ved forudbestilt tid
  • Ved symptomer på COVID-19: feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed eller åndenød, må du IKKE gå ind på klinikken. Heller ikke selvom du har bestilt tid. Vi kan ikke modtage patienter med mistanke om COVID-19. Hvis du er syg eller har symptomer, skal du kontakte din læge.
  • Sprit af eller vask hænder
  • Hold afstand og undgå fysisk kontakt

 

Sørger du for dette, sørger vi for resten! Vi glæder os til at se dig.