Historie

Risskov Tandklinik holder til på Dybbølvej 25 i Risskov i en funkisvilla fra 1934. Der har været tandlægepraksis i huset siden 1948. Klinikken er velkonsolideret i området og har gennem årene opbygget en stor skare af glade og tilfredse patienter.

Klinikken er ejet af tandlægerne Jesper Guldbrand Nielsen og Christian Borgkvist Bloch, som begge er er uddannet fra Aarhus Universitet i henholdsvis 2002 og 2006.

Klinikhuset har de seneste år gennemgået en større modernisering og udvidelse. I den forbindelse er klinikken energirenoveret så den har et meget lavt ressourceforbrug.  Vi har en grøn profil med tiltag som varmegenvinding, solceller og vandbesparende enheder. Vores lokaler fremstår lyse, venlige og tidssvarende og vi har alt i moderne udstyr.

Senest har vi anskaffet os en røntgenscanner, så vores tandlæger og specialtandlæger kan sikre størst mulig sikkerhed og kvalitet i behandlingerne.

Vi er den lokale tandlæge i Risskov. Vi er samtidig henvisningspraksis for særligt vanskelige behandlinger. Vi har et stort team af dygtige, erfarne og veluddannede tandlæger, specialtandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Vi kan tilbyde alle slags behandlinger i huset – noget, vores patienter sætter stor pris på.

VELKOMMEN!